Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Boerenhoeve Nieuwvliet

  • Regio: Zeeuws-Vlaanderen
  • Plaats: Nieuwvliet

Actief bezig zijn tijdens uw verblijf op Beach Resort Nieuwvliet-Bad kan bij Boerenhoeve Nieuwvliet. Boerenhoeve Nieuwvliet ligt op ongeveer drie kilometer afstand van ons vakantiepark. Hier kunt u terecht voor een actief dagje uit, van ontspannend tot spannend! Kies bijvoorbeeld voor begeleide wandel- en fietstochten op het strand, door de polders, op de dijken en wallen of in het bos. Of kies voor een gezellig potje boerengolf, een boerenvariant op het reguliere golfspel. Met een klomp aan een stok probeert u in zo min mogelijk slagen de bal in de holes te slaan. U zult tijdens een potje boerengolf bij Boerenhoeve Nieuwvliet menig natuurlijke hindernis tegenkomen. Het spel is per team, maar ook individueel te spelen. U kunt bij Boerenhoeve Nieuwvliet zelfs boogschieten! Voor alle activiteiten en prijzen bekijkt u de website.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.