Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Groede Podium

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Groede

Speel- en Infopark Groede Podium

Een heerlijk groen park voor uren speelplezier!

In dit verrassend groene speel-en infopark tussen het strand en Groede dorp geniet u in een ongedwongen sfeer van het (buiten) leven, een lekker drankje, een verse pannenkoek of spelende kinderen. Langs de paden vertellen de infopanelen u meer over de historische achtergrond van deze plek.

Spelend ontdekken

Kinderen kunnen klimmen op de boomstammen, spannende speeltoestellen, speelkubussen, de klimtoren en de hangbruggen maar ook de juiste weg zoeken in het labyrint en in de waterspeeltuin raken ze nooit uitgespeeld!

lees meer »« lees minder

Bunkerdorp

De bunkers uit 1942 die nu een belangrijk onderdeel van het park vormen, waren in de Tweede Wereldoorlog (1933-1945) onderdeel van de Atlantikwall, de Duitse verdedigingslinie langs de Europese kust. Bekijk de authentieke schilderingen op de bunkers waarmee de soldaten de bunkers als huisje camoufleerden. De meeste bunkers zijn vrij toegankelijk, als de vleermuizen het toelaten.

Kinderboerderij

In en om het park ziet u konijnen, pauwen, ezels, herten, geitjes en hangbuikzwijntjes. Ook zijn er bijzondere schapen van diverse rassen en zeldzame landbouwdieren te vinden.

Groese Polders

U vindt Groede Podium midden in de Groese Polders, een aaneenschakeling van kleine natuurgebieden en recreatienatuur. Hier heeft u alle vrijheid om te wandelen, fietsen, spelen, skeeleren en hardlopen. Er zijn ook bijzondere schapen, paarden en het zeldzame koeienras Zeeuwse Witrik te bewonderen.

Lekker iets eten

Geniet van het weidse zicht over de polder terwijl de kinderen zich vermaken op de spannende speeltoestellen. Voor een lekker drankje, verse pannenkoek, smakelijke lunch of koel ijsje kunt u terecht op het royale terras van Groede Podium.

Leuke evenementen

Er worden gedurende het jaar meerdere leuke evenementen georganiseerd in Groede Podium. In de zomer vindt familiefestival BUNKEREN! plaats. Jong en oud genieten van het (buiten)leven met smakelijke hapjes, lekkere drankjes en toffe muziek. Tijdens de herfstvakantie zorgt Herfst in ’t Park ervoor dat kinderen zich niet hoeven te vervelen.

Komt u ook?

Het park is gratis en overdag geopend.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.