Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Industrieel Museum Zeeland

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Sas van Gent

Beleef een interessant en verrassend dagje uit in het Industrieel Museum Zeeland in Sas van Gent. In dit stoerste museum van Nederland leert u meer over de combinatie Zeeland en industrie. Door de interactieve manier waarop alles is tentoongesteld, is het museum ook geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen kunnen bijvoorbeeld een grappige veiligheidstest doen zoals fabrieksmedewerkers dat moeten doen of op een enorme lichtknop klikken en een kijkje nemen in een enorm stopcontact. Er worden ook evenementen in het museum georganiseerd, zoals knutselmiddagen in schoolvakanties.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.