Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Knokkertpad

  • Regio: Zeeuws-Vlaanderen
  • Plaats: Nieuwvliet-Bad

Het Knokkertpad staat onder de lokale bevolking van Nieuwvliet-Bad bekend als een spannende wandelroute waar altijd wat te beleven valt. Het Knokkertpad is gelegen in het Bos van Erasmus, slechts 2,5 kilometer van Beach Resort Nieuwvliet-Bad verwijderd. Het bos is makkelijk per fiets, wandelend of met de auto te bereiken. Zeker voor de kleine wandelaar is dit pad een hele belevenis! In het bos vindt u beuken, populieren, essen en esdoorns en er leven allerlei dieren, zoals uilen, spechten, salamanders en nog veel meer. Overal op dit belevenispad kunnen kinderen (en papa’s, mama’s, opa’s en oma’s) klimmen, klauteren, ontdekken en spelen. Op verschillende plekken op het pad worden kinderen uitgedaagd om te spelen op mooie en veilige speeltoestellen. Tijdens een wandeling op dit pad kunnen de kinderen huppelen en springen op de huppelpalissaden, klimmen in het spinnenwebnet, kopje duikelen op het driedubbele duikelrek, hun evenwicht testen op de balanceerstam, hangen en zwaaien aan de ringenbaan en tot grote hoogte klimmen op de klimstam. Tijdens het wandelen komt u allerlei leuke denk- en doe-opdrachten tegen die allemaal te maken hebben met de natuur. Kortom, een leerzaam en actief wandelpad voor de hele familie!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.