Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder

  • Regio: Zeeuws-Vlaanderen
  • Plaats: Nieuwvliet

Beach Resort Nieuwvliet-Bad grenst aan natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder. Dit natuurgebied bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit een polder die in 1623 werd aangelegd en in 1802 overstroomde. Het land dat toen verloren ging is sindsdien nooit meer helemaal opnieuw ingepolderd, en daardoor heeft het gebied zich in de afgelopen twee eeuwen zich kunnen ontwikkelen tot een bijzonder natuurgebied. De Verdronken Zwarte Polder kent een gevarieerde plantengroei en is het leefgebied van vele vogelsoorten, van veelvoorkomend tot zeldzaam. Ook is het oostelijke schor beweid met een kudde Drentse heideschapen, waarmee u tijdens uw wandeltocht in het natuurgebied oog in oog mee kunt komen staan. In het natuurgebied is een wandelroute aangelegd. Deze is vrij toegankelijk. Honden zijn alleen aangelijnd welkom.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.