Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Speelboerderij Pierewiet

  • Regio: Zeeuws-Vlaanderen
  • Plaats: Nieuwvliet

Op slechts vier kilometer van het park bevindt zich Speelboerderij Pierewiet, de allerleukste speelboerderij van Zeeuws-Vlaanderen. Uw kinderen kunnen zich hier uren vermaken! Buiten of binnen, de keuze is aan de kids. Bij goed weer kan er buiten worden gespeeld. Er is een skelterbaan, een trampoline, een kabelbaan, een luchtkussen en verschillende speeltoestellen waar er naar hartenlust geklommen en geklauterd kan worden. Bij een buitje kunnen de kids binnen hun hart ophalen. In de oude boerenschuur van Speelboerderij Pierewiet is er namelijk een enorme klim- en klautertoren gebouwd. Knutselaars en techneuten kunnen terecht in de techniekzolder van Speelboerderij Pierewiet. Figuurzagen, piepschuim snijden, een masker of een tasje maken, plexiglas buigen, een ijzeren naamplaatje slaan en tot slot het knutselwerk mooi beschilderen: uw kinderen maken ongetwijfeld een meesterwerk! Speelboerderij Pierewiet beschikt ook over een kinderboerderij met kippen, cavia’s, geitjes, schaapjes, een pony en een ezel, konijnen en twee hangbuikzwijntjes. Uw kinderen kunnen hier naar hartenlust knuffelen met hun favoriete dieren!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.