Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Visserijmuseum Breskens

  • Regio: Zeeuws-Vlaanderen
  • Plaats: Breskens

In het Visserijmuseum in Breskens komt de levendige geschiedenis van de visserij in Zeeuws-Vlaanderen tot leven. Het Visserijmuseum bevindt zich op slechts een kwartiertje rijden vanaf Beach Resort Nieuwvliet-Bad en is goed te bereiken. Aan de hand van maquettes, schilderijen en verhalen en fossielen, gebruiksvoorwerpen, haaientanden en mammoetkiezen die door de Bressiaanse visser zijn opgeduikeld uit de zee wordt de geschiedenis van de visserij in Zeeuws-Vlaanderen verteld. Een oud visserman demonstreert de kunst van het visnetbreien en vissersknopen leggen, waarbij u zelf ook uw vaardigheden kunt testen. Verder beschikt het museum over een grote collectie vogels, schelpen en koralen. In het grote zeeaquarium van het museum leven verschillende vissen en zeedieren zoals haaien, platvissen, krabben, garnalen, zeesterren en kreeften. Elk jaar worden ook buiten activiteiten georganiseerd, zoals garnaalvissen op het strand met trekpaarden, maar ook zeehonden spotten.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.