Zwembad Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Leuk dat je komt zwemmen! Om het zwembad binnen te kunnen, heb je een QR-code nodig. Deze staat voor iedereen in je reisgezelschap klaar in Mijn Roompot. De codes zijn geldig voor het hele verblijf. Geen smartphone? Haal dan je QR-code op bij het Service point.

Een bezoekje aan het zwembad is altijd een feestje. Er zijn maar liefst 3 glijbanen. Welke glijbaan wordt jouw favoriet? Ook aan de kleinste bezoekers in het zwembad is gedacht met een apart peuterbad en een waterspeeltuin. Wil je zelf niet zwemmen, maar wel een oogje in het zeil houden? Er is plek zat om vanaf de kant mee te kijken.

Voor ongeoefende zwemmers en kinderen zonder diploma’s zijn zwembandjes verplicht. Deze lenen we met liefde uit. Houd kinderen mét zwembandjes ook (extra) in de gaten, ze zijn nog altijd kwetsbaar. Verder gaan we ervan uit dat ouders altijd toezicht houden op hun eigen kinderen. En dat oudere kinderen, die met minimaal diploma A en B op zak zelfstandig komen zwemmen, genoeg zwemervaring hebben.

Op drukke momenten kunnen alle kleedhokjes bezet zijn. Trek je zwemkleding daarom alvast aan voor je naar het zwembad komt, dan kun je zo doorlopen.