Reviews

Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.752 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak

Anoniem18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Marc18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Parkligging is prima maar bij aankomst bleek ons verblijf totaal niet schoongemaakt. Ik heb vervolgens drie medewerkers moeten benaderen om een schoonmaakdienst bij de woning te krijgen die aan ons vroeg waarom we geklaagd hadden(!). Ter info: niets was schoongemaakt, oud en nieuw beddengoed lag overal op de op de vloer, er was totaal geen informatie over ons verblijf of het park in de woning te vinden, de vaatwasser bleek ook na vertrek van de schoonmaakdienst niet te zijn uitgeruimd en de oven zat vol met afval van de vorige bewoners. Zelfs het toilet hebben we zelf schoon moeten maken na vertrek van de schoonmaakdienst. Daarnaast is geen handdoekpakket die we hadden bijgeboekt of het standaard servicepakket afgeleverd. Dit hebben we wel alsnog kunnen afhalen bij de receptie. Ik kan jullie eventueel een aantal fotos of filmpje naleveren van de zaken die we aantroffen bij aankomst? Ga er van uit (en hoop) dat jullie reageren op deze beoordeling want op het park heeft niemand ook maar enige feedback gegeven of geïnformeerd of alles goed was gekomen....

Anoniem18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

we hebben genoten was heerlijk weer mooie ligging, rustig en een mooi huis zowel binnen als buiten.

Joost de Corti18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben genoten van het verblijf in de 10 persoons bungalow. Mooi aangelegd met een ruime tuin en een goed verzorgd interieur.
Alleen jammer dat het centrumgebouw en het zwembad nog niet open waren. De prijs had daarom wat lager mogen liggen.
Prijs volgend jaar hetzelfde als het centrumgebouw wel geopend is!! Willen graag nog een keer terugkomen.

Ans Siekmans18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

wijds en prachtige ligging en ruimte

Henk Mulder18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Los van de vertraging in onderhoud een prima verblijf. Alle begrip voor lopende werkzaamheden en aangekondigd ontbreken van faciliteiten. Afstanden erg groot, vooral naar de te beperkt aanwezige milieustraten! Initiatief brug fantastisch.

Zohra Ben Sliman18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een zalig verblijf gehad. Vanaf de boeking werd,ik goed geïnformeerd en afspraken werden goed nagekomen. De bereikbaarheid via chat was top. De villa was zeer comfortabel en zeer netjes buiten een paar kleine zaken. Helaas viel er op het domein niets te beleven. Geen winkel geen drank of eetgelegheid,...
Het onthaal verliep ook,chaotisch door de werken maar we waren daarvan tijdig op de hoogte gebracht. Een top ervaring in het geheel.

Anoniem18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ligging en sfeer/uitstraling park top. Wasmachine en droger ook fijn met een gezin. Qua veiligheid er rijden veel auto’s op het park en enorm hard. Weinig snelheidsbeperkende maatregelen. Bij reserveren wordt aangegeven dat interieurs van huisjes kunnen verschillen toch zijn we van mening dat bij een luxe huisjes er standaard loungebedden en of loungeset aanwezig horen te zijn in de tuin. Huisje zelf qua ruimte voldoende voor 6 personen qua overnachten. Keuken en bank aan de kleine kant voor 6 personen. Uitstraling en comfort van 6 persoons luxe is niet volgens verwachting. Weinig opbergruimte in keukenkastjes, weinig bestek (scharen snijmessen etc) en kwaliteit van pannen was slecht (geurende handvatten en broze handvatten koekenpan). Wenselijk een overschaal in huisje wanneer er Een oven aanwezig is. Daarnaast liet de schoonheid van het huisjes te wens over. Bij aankomt al stof onder en in keukenkasten, onder bed en badkamers. In hoeken van de woning, vieze gordijnen. Toilet ook niet goed schoongemaakt en al kalkstrepen in de pot. Badkamer vloer kun je zelf niet droogmaken middels aantrekken van vloer. Er is namelijk geen afvoerputje in de badkamer waardoor de badkamer 1 watervallen wordt en daarmee glad. Geen horren voor de ramen waardoor ongedierte naar binnen kan komen. Ontbreken van een föhn in badkamer. Voor een luxe huisje hadden wij ook luxere beddengoed verwacht. Qua locatie en sfeer zouden wij zeker terugkomen en zijn benieuwd naar t te bouwen centrum. Maar er zijn nog wel wat pintjes op de i te zetten voor wat betreft de woningen en de luxe ervan.

Anoniem18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij huurden een luxevilla 8 pers., die inderdaad luxueus was. Pluspunten: wamte-straler op het terras !!!!!!!!!!!!, sauna, ruime kamers , 3 douches. Alles mooi ingericht, verzorgd en gezellig.

Anoniem18 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi huisje vlak bij strand