Reviews

Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 11.837 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel fijn en prettig park!! Waar we graag nog eens terug komen!

Als tip zou ik mee willen geven om over de sauna in het verblijf iets meer informatie te geven. Waar hij op moet staan bijv.
niet iedereen is hier van op de hoogte. En ook hoe je een rondje sauna kunt doen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Netjes, schoon, leuk, goede uitstraling vakantiepark

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het is een prettig park waarbij de woning ruim is opgezet. De speeltuintjes kunnen mogelijk toegankelijker voor de woningen geplaatst worden zonder direct aan de weg. Wel zit overal een veilig hek omheen.
Alle faciliteiten en en algemene sfeer van het park is zeer prettig.
Wat opviel is de service in het restaurant wat zeer vriendelijk was, echter bleek er geen Nederlands sprekend iemand die de kaart kon toelichten. Dat was wat jammer.
De woning is vaker gebruikt en was helaas te zien aan de bank welke wel een goede schoonmaak beurt kon gebruiken.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben het gezellig gehad, in een 10 persoonshuisje. Het was netjes en schoon! Alleen de matrasjes voor in het camping bedje kunnen echt niet. Ben je van plan om een camping bedje te huren, neem een eigen matras mee. Dit matrasje was wel zo dun! Mijn baby van 9 maanden kon zich niet fatsoenlijk om draaien omdat heel dat matrasje krom stond. En wat ik erg jammer vond is dat het vooral Engelstalig is!

rating-pie

Naam: Wim Helsen
Datum: 06 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Er stonden nog etensresten in de koelkast De vuilnisbak was al in gebruik. Na telefonisch contact met jullie, zijn de etensresten en vuilnisbak leeg gemaakt. Achteraf ontdekte ik dat de afwasmachine niet was uitgeruimd, er stonden nog tassen en glazen in. In het verleden heb ik 25 euro waarborg moeten laten vallen omdat het afwasmachine niet leeg was. En uit één van onze welkomstpaketten was een afwasblokje uitgehaald.
Dit alles was een kleine domper op de start van het weekend.

rating-pie

Naam: Wim D’hondt
Datum: 06 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Kelly Berkelaar
Datum: 06 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Over het algemeen zeer tevreden. Ik ben samen met mijn vriend hier 2 jaar geleden geweest maar toen was alles dicht ivm corona. Uiteraard met de familie op zoek gegaan naar een verblijf en toch weer teruggekomen. Locatie is top, het park ziet er mooi uit en de huisjes zijn netjes en onderhouden. Het enige waar wij tegenaan liepen was bijvoorbeeld een traphek boven, maar dat is eigenlijk ook echt het enige.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park, vlotte bediening door personeel, vriendelijk.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park genoeg te doen.