Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Beach Resort Nieuwvliet-Bad scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 7.320 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.8
  • Onderhoud
    8.1
  • Schoonmaak
    7.4
  • Service point
    8.4
  • Supermarkt
    7.9
  • Vakantieverblijf
    8.1
  • Zwembad
    8.5

Bekijk 7.320 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

wij komen al 3 jaar op rij en gaan blijven komen. We vinden het een geweldig park, voor ons al de voorzieningen dat wij willen. Rust sfeer mooie huisjes. Proper park. Voor de dieren ook geweldig. Kijk al uit naar volgende jaar

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

gezonde ontspannende vakantie

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Zeer rustgevend en kortbij strand en fietsknooppunten!
Algemene netheid park en accommodatie is ook pluspunt!
Enige opmerking: de vaatwas was nog gevuld van de vorige bezoekers… niet zo fijn dit zo aan te treffen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Lissa Coenen
Datum: 15 april 2024

Prettige vakantie. We hadden graag nog een weekje eraan geplakt. Leuke uitvalsbasis voor de voorzieningen in de omgeving, maar op het park zelf kun je je ook goed amuseren.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Leuk verblijf in groot park dat toch niet al te druk overkomt. Goede accommodatie, mooi gelegen, kindvriendelijk.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

huis was oke, alleen zeer slecht gepoetst , wij hebben alles nog eens afgewassen, toiletten erg vies, en veel stof op afzuigroosters.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Was erg goed erg genoten.
Fijn dicht bij het strand
Mooie omgeving

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Fijne ervaring op een mooi modern park

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.