Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Heel mooi verzorgd park. Hele fijne liggen. Goede faciliteiten.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Fijn verblijf gehad, dicht bij het strand.
Erg jammer dat het huisje niet schoon was, kruimels nog op het aanrecht/bank en vloer. Etensresten nog op het aanrecht, koelkast te vies om spullen in te zetten. Melding gemaakt, schoonmaak zou alsnog komen. Helaas niemand gezien, hierdoor het huisje zelf moeten schoonmaken erg jammer.
Probleem met code kastje van de deur, TD was er snel en probleem is goed opgelost.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    1
  • Onderhoud
    4
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Leuk kindvriendelijk park, met zwembad voor jong en oud, en genoeg vertier. Voor de prijs zijn de accomodaties echt niet schoon (wc bril vies, vensterbanken vies, douche onder bruine spetters etc.) , dit is voor ons een reden om niet terug te komen. Jammer gezien het echt mooie huisjes zijn.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    5
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Het is een mooi park. Het oogt ruim. Het is maar een klein stuk lopen naar zee. Het winkeltje is behoorlijk groot en kun je echt veel krijgen, wat erg fijn is. De huizen zien er aan de buitenkant mooi uit. Binnen is het vrij basis. Het restaurant en het terras zijn mooi aangekleed. Toen ik in het huisje aankwam heb ik meteen de schoonmaak gecheckt. Op het internet vond ik veel negatieve reacties over de schoonmaak. Over het algemeen was het redelijk schoon. Alleen het toilet beneden leek gewoon niet gepoetst. Er zaten nog poep resten in het toilet en de bril was ook vies. Ik begrijp dit niet. Hoe moeilijk kan het zijn. Bij al die negatieve reacties zou ik toch wel verwachten dat de kwaliteit hoger zou zijn. Verder was de trap enorm afgetakeld. Het zag er niet meer uit. Ook miste ik dikkere gordijnen beneden. Er hangen alleen maar witte tussengordijnen, waarmee s avonds als de lamp aan is ik geen privacy ervaarde. En boven bij de hal is geen raamdecoratie waardoor je s avonds of s nachts ook niet de lamp aan kunt doen. Het hok buiten was ook erg vies en de parasol was kapot. Op het terras buiten waren ze op zich wel vriendelijk maar ik heb zelf iedereen keer naar de bar moeten lopen om te bestellen en dat is niet echt wat je wilt. Voor mij een 7.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Mooi ruim opgezet park met mooie huizen en goede voorzieningen voor alle leeftijdsgroepen

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Dirk Van Hoorde
Datum: 15 april 2024

Prijs bewust blijven in alles wat wordt aangeboden. Voorbeeld golfbaan misschien eens aan de prijs sleutelen, het moet ten slotte nog klantvriendelijk blijven en betaalbaar blijven. We komen er om te genieten met de kinderen aan een democratische prijs. Dank voor jullie begrip.
Met vriendelijke groet.
Dirk Van Hoorde

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Davy Van Der Bruggen
Datum: 15 april 2024

Ik ben enorm verrast door ons hele verblijf in Roompot Beach Resort. Het was de eerste maal dat we kozen voor een Roompot vakantie en prijs-kwaliteit komen ze echt wel boven vele andere gelijkaardige vakantieparken. Heel mooi onderhouden park en vakantiehuis gecombineerd met een heel leuk en proper zwembad. Ook de voorzieningen voor kinderen (speeltuinen, animatie) zijn echt wel van toegevoegde waarde.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    6
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Puik vakantiepark. Een terugkeer waardig.

In de inventaris van het huisje waren wel een paar kleine mankementjes, waaronder een gebrek aan poetsmateriaal. Ook met de vaatwasser waren er enkele problemen.

Maar overall een zeer aangenaam verblijf.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Eddy Vandenberghe
Datum: 14 april 2024

Voor kinderen een leuke combinatie van zee dichtbij, binnenzwembad, binnenspeeltuin. Het vakantiepark is ruim, rustig. De verblijven zijn leuk ingericht, goed onderhouden, netjes. In de supermarkt kan je alles krijgen nodig voor een kort verblijf.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024

Kwaliteit van het park, van het huis, en van de voorzieningen ligt heel hoog, waarvoor dank!
Verder heel rustig park. De huizen staan iets te dicht tegen elkaar (in vergelijking met andere parken waar wat meer afstand gecreƫerd werd) maar we hebben op geen enkel ogenblik daar hinder van ondervonden.

Het was een zeer geslaagde vakantie!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.