Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Heel positief! Huisje was proper. Dichtbij alles. Leuk zwembad, voor elk wat wils. Leuke binnenspeeltuin,leuke speeltuigen buiten. Ons slot ging niet van de woning. De klusjesman was er snel. sleutel werd meegegeven omdat hij het niet meteen kon oplossen.
Dichtbij zee, dijk enz.
Negatief punt: onkruid staat hoog bij sommige tuinen.
Als je achteraan het park zit, is het ver wandelen naar het centrum.
Meerdere gezinscabines bij het zwembad zou een meerwaarde zijn

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Fijn verblijf gehad met een paar ergernisjes.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Supermarkt
    5
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    2
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: J. Kiel
Datum: 21 mei 2024

Mooi park

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Fpm Hoffman
Datum: 21 mei 2024

Top

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Hans den Rooijen
Datum: 21 mei 2024

prima Park. Veel voorzieningen en schoon zwembad ondanks drukte met Pinksteren. Huisjes zijn netjes en goed in gedeeld ( villa xl voor 8 personen)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

Voor ons was het een nostalgische trip, daar wij jarenlang een stacaravan op camping de Pannenschuur hebben gehad. Het was fijn deze herinneringen van die tijd terug te halen.

De animatie voor de kinderen was fantastisch geregeld en er is hierin genoeg aanbod. Het park zelf is van alle voorzieningen voorzien en alles is goed bereikbaar. Er rijden wel ontzettend veel auto’s over het park en er wordt hierin niet door iedereen rekening gehouden aan het limiet. Dit is gevaarlijk voor de kinderen die er lopen, het blijft een camping/park. Wellicht kunnen verkeersdrempels hierin een oplossing zijn.

De huisjes zijn goed en comfortabel ingericht, waarin ik refereer naar de aanwezigheid van een wasmachine/droger, wasmachine en verwarming. Erg luxe. De bank en stoelen zijn echter doorgezakt en voor mensen op leeftijd niet prettig om op te zitten. Bij ons, huisje nr 192, was het toilet ontzettend vies, een penetrante lucht wat is aangekoekt op de bril en je niet meer kan schoonmaken, een nieuw toilet, of op zijn minst een nieuwe wc bril is hard nodig. Het is schandalig om mensen in dit huisje te laten verblijven, de lucht was echt niet te harden. De andere twee huisjes waren keurig en schoon en daarom zal ik ervan uitgaan dat dit incidenteel is, al denk ik dat het zeer nodig is om de huisjes hierop te inspecteren, evenals de meubels.

Het personeel is ontzettend vriendelijk en dat is tijdens een verblijf heel belangrijk. Mijn ervaring met het zwembad is ook zeer positief, de bandjes die verplicht gedragen moet worden bij kleine kinderen vind ik zeer goed.

Bedankt voor de goede en fijne trip en wie weet tot een volgende keer, al dan zeker niet in nr 192, of er moet een nieuw toilet geplaatst zijn.

Groeten, fam Lagendijk

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    1
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

zalig verblijf heerlijk rustig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

een vakantiepark tip top in orde.voor ons perfect kwa ligging aan zee.veel wandelmogelijkheden.
heel proper!!!kindvriendelijk!!!
gewoon top en komen zeker terug!!!!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.