Reviews

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Très bon séjour et 3eme expérience très positive.
Dommage quà laccueil, on ne nous ait pas averti que le radiateur spécial de la salle de bain était débranché suite au problème de surchauffe..cela aurait été plus clair au départ et de proposer directement un chauffage dappoint ..autre mont négatif certains membres du personnel ne parlent pas le Néerlandais juste anglais ..drôle de façon daborder ! .sinon super logement génial cosy et bien propre Grand merci

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Mooi park , mooie huisjes, goede bedden.
Mooi en schoon zwembad! Dichtbij strand.
Genoeg ruimte in en om het huis.
De schoonmaak had wel beter gemogen met name de ramen , deuren en deurposten waren niet schoon

rating-pie

Naam: Peter
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooie nieuwe huisjes, in het donker zijn de wegwijzers niet goed te zien. Jammer dat je bijvoorbeeld gourmet meer dan een dag van tevoren moet bestellen. De verwarming doet het goed maar je moet er even meer leren omgaan.

rating-pie

Naam: Sandra Vanderlinden
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Alles was echt top! Mooi huisje! Mooi park! Prima supermarkt! Zeer vriendelijke medewerkers! Heel mooi en proper zwembad!…

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Her en der een paar gemiste kansen die het plaatje net wat beter zouden maken nu helaas wat zaken die toch tegen vielen terwijl dat helemaal niet hoeft. Als je niet wilt koken en dus wat wil afhalen, dan kan het zijn dat de bezorging niet wordt aangeboden en dat de keuze wat beperkter is. Maar friet gewoon gaar bakken is niet zo moeilijk en als we het nog een 2 poging geven en het is weer erg matig dan pas ik toch voor 2 bakjes net niet rauwe friet voor €7,50 en dat terwijl er 2 bestellingen waren. De dagen dat alles behalve het restaurant waar je niet mag afhalen dicht was vond ik vrij waardeloos, het is toch die ontzorging en dat vakantie gevoel dat je mist.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een super mooi park erg leuk voor de kids, goed georganiseerd, vriendelijk, goede service, ruime huizen, ons huis was erg slecht schoongemaakt, of bijna niet dat was voor ons gezin een erge tegenvaller, wel erg jammer, gelukkig zijn ze ons toch nog een beetje tegemoetgekomen, maar hoop als ik nog een keer boek het wel netjes zal zijn.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Monique van Witteloostuijn
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij zijn heel tevreden. Hebben een leuk weekend gehad. Alles was netjes. Mooi park etc. Enig minpuntje was de PlayStation in het huisje. Wij wisten niet dat we de controller’s op moesten halen bij service punt. Kunnen dit niet terug vinden in de mails die we hebben gekregen.
De trampoline in de tuin is niet gebruikt omdat deze zo doorzakte. De kinderen durfde er niet op.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Zalig verblijf in een ongedwongen sfeer