Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow Zeeland

Een last minute in Zeeland boeken voor een geweldige locatie en rondom het vakantiepark tal van verschillende mogelijkheden hebben? Dat kan op Beach Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen. Het vakantiepark ligt vlakbij de kust, direct achter het fraaie duinengebied en het natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder. Hier kunt u genieten van de vele zonuren die Zeeland heeft, de rust en de ruimte. Maar ook als u meer vertier zoekt, dat zit u bij deze vakantiebestemming volledig op uw plek. Gezellige vissersdorpen, historische steden en bruisende badplaatsen, eigenlijk heeft u alles in de buurt. Zelfs België ligt vlakbij. Door de lange kustlijn van Zeeland en België en de vele binnenwateren zijn de mogelijkheden voor watersporten legio, maar ook de fiets- en wandelroutes zijn goed vertegenwoordigd. Eigenlijk is er voor iedere vakantiewens wel een mogelijkheid te vinden op deze vakantiebestemming.

Een comfortabele villa, lodge of bungalow in Zeeland

De villa’s, lodges en bungalows in Zeeland op dit park zijn bijna allemaal vrijstaand en er is gratis wifi in alle accommodaties. Sommige accommodaties hebben een rieten dak, dit zijn ook de grotere accommodaties voor gezelschappen tot en met 16 personen. Daarnaast zijn er vakantiewoningen met een eigen infrarood sauna of accommodaties die speciaal zijn ontworpen voor mindervaliden. Er bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor een lodge die volledig gelijkvloers is. Of wat dacht u van een verblijf in de luxe beach lodges? Voor welke accommodatie u ook kiest, ze zijn allemaal even comfortabel en compleet ingericht. De lodges, villa’s en bungalows in Zeeland op dit park zijn echt een ideale plek om te genieten van het ultieme strandgevoel, zowel in de accommodatie als op het dichtbij gelegen brede Noordzeestrand. De Bourgondische regio heeft ook een groot aanbod aan gezellige horecagelegenheden waar u heerlijke verse vis kunt eten of andere lekkernijen, maar in de goed uitgeruste keuken van de accommodatie koken en thuis eten is natuurlijk ook een optie.

Ontdek onze accommodaties

Een bungalow in Zeeland met vele mogelijkheden

Uitstapjes maken vanuit Beach Resort Nieuwvliet-Bad wordt nog lastig. Niet omdat er niets te doen is, maar juist omdat u zoveel keuze heeft. U kunt op het park een fiets huren en naar het gezellige vissersdorp Breskens fietsen of u fietst gelijk door naar de mondaine Belgische badplaats Knokke-Heist. U kunt ook met het hele gezin een interactieve parelroute gaan lopen of naar het familieparadijs Eede gaan. Het mosselstadje Philippine of het sfeervolle plaatsje Sluis wat zeven dagen per week leeft is natuurlijk ook leuk. Met zoveel water in de buurt zijn er tal van watersporten en met zo’n lange kustlijn is een ritje ter paard over het strand echt heerlijk. Maar u kunt natuurlijk ook het klimbos in Westerschouwen bezoeken of het historische Brugge gaan bekijken. Voor iedere leeftijd zijn er verschillende leuke mogelijkheden om er een onvergetelijke uitstapjes van te maken. Maar uitwaaien of lekker relaxen op het strand, dat kan natuurlijk ook.

Ontdek de omgeving