Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Nieuwvliet-Bad

Het splinternieuwe vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet Bad is een ideale plek voor een vakantie in Nieuwvliet-Bad in het Zeeuws-Vlaanderen. Deze plek is erg populair bij families, mede omdat bij eb veel ondiepe poelen op het strand ontstaan die ideale speelplekken voor kinderen zijn. Het vakantiepark ligt op 500 meter van het strand, dus vanuit uw accommodatie kunt u de zee al ruiken. Maar de ligging van het vakantiepark heeft nog meer te bieden. Het natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder ligt ook op loopafstand, hier kunt u genieten van de fraaie natuur en de rust en de ruimte waar Zeeland zo bekend om staan. Vakanties in Nieuwvliet-Bad bieden ook genoeg mogelijkheden voor vertier en gezelligheid. De gezellige Bourgondische sfeer vindt u namelijk in de vele dorpjes en steden in deze regio.

De omgeving ontdekken tijdens vakanties in Nieuwvliet-Bad

Op het park kunt u een fiets huren om de fraaie omgeving te verkennen. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het gezellige stadje Breskens of Cadzand fietsen of u pakt de auto naar het vestingstadje Sluis. In Sluis zijn de winkels zeven dagen per week open, dus hier heerst altijd een gezellige sfeer. Hier ligt ook het overdekte Toversluis Family Fun Parc, wat de kinderen geweldig zullen vinden. Tijdens een vakantie in Nieuwvliet-Bad verblijft u ook vlak bij de Belgische grens. Een bezoek aan de mondaine badplaats Knokke-Heist of het historische Brugge behoort dus ook tot de mogelijkheden. Als de kinderen even iets anders willen dan een stad bezoeken, zijn het klimbos in Westerschouwen of het speelparadijs Eede misschien leuke opties. Of u gaat met het hele gezin een interactieve parelroute lopen. Lekker mosselen eten in de mosselstad Philippine is ook een goed idee, maar wat horecagelegenheden betreft heeft u in deze regio keus genoeg. Verse vis is hier vanzelfsprekend, maar er zijn ook tal van andere culinaire toppertjes. Voor de sportievelingen zijn er natuurlijk de vele watersporten in dit waterrijke gebied, maar ook de vele fiets- en wandelroutes zijn een uitdaging.

Ontdek de omgeving

Romantisch met zijn tweeën of met de hele groep op vakantie

Na al die leuke uitstapjes is het tijd om even bij te komen en daar leent de accommodatie van het vakantiepark in Nieuwvliet-Bad zich uitstekend voor. Alle typen vakantiewoningen zijn comfortabel en compleet ingericht en ze hebben allemaal gratis wifi. Het hele park ademt de ultieme strandsfeer uit en de fraaie accommodaties passen daar uitstekend in. Er zijn villa’s, bungalows en lodges en ze zijn ook allemaal even luxe. Sommige accommodaties hebben een eigen infrarood sauna en andere accommodaties zijn speciaal ontworpen voor mindervaliden. Daarnaast zijn er de beach lodges in het fraaie duingebied en de lodges die alles gelijkvloers hebben. De riet gedekte familievilla’s zijn geschikt voor grotere groepen, tot wel maximaal 16 personen. Voor welke accommodatie u ook kiest, ze zullen stuk voor stuk bijdragen aan een heerlijke vakantie. Het vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet Bad is een heerlijke bestemming op een toplocatie voor jong en oud.

Ontdek onze accommodaties