Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis Zeeland

Beach Resort Nieuwvliet-Bad heeft alle eigenschappen voor een heerlijke vakantie aan de kust. Deze vakantiehuisjes in Zeeland liggen op een prachtige locatie direct achter het natuurgebied, de duinen en het strand. Hier kunt u dus niet alleen genieten van een prachtige natuur, maar ook van alles wat de brede schone stranden van het mooie Zeeuws-Vlaanderen te bieden hebben. Lekker uitwaaien of relaxen in de zon en bij de zee, het kan allemaal. Maar dat is nog niet alles, deze vakantiehuisjes in Zeeland hebben ook nog eens een ideale locatie voor leuke uitstapjes in de omgeving. Op de fiets kunt u zo naar gezellige badplaatsen fietsen of u kiest ervoor om de rust en de ruimte ontdekken. Als u geen fiets bij zich heeft, dan huurt u die gewoon op het park. Behalve Zeeland, is er ook nog België om te ontdekken. De Belgische grens is niet ver, zodat u zo bij de buren zit. Deze bourgondische regio rondom uw vakantiewoning biedt volop vermaak, lekker eten en gezelligheid, maar ook mooie bezienswaardigheden en sportieve mogelijkheden voor alle leeftijden.

Genieten van het comfort in uw vakantiehuisje in Zeeland

De vakantiehuizen in Zeeland op dit vakantiepark zijn zeer luxe. Alle typen zijn uiterst comfortabel ingericht, sommige hebben zelfs een infrarood sauna of zijn speciaal ontworpen voor mindervaliden. De meeste villa’s, bungalows of lodges zijn vrijstaand en er zijn ook gelijkvloerse lodges en luxe beach lodges. Alle accommodatieshebben wifi en een goed uitgeruste keuken. Sommige vakantiehuisjes hebben een pittoresk rieten dak en zijn zelfs geschikt voor tien of zestien personen. De tien-persoons villa heeft bijvoorbeeld vijf slaapkamers en drie badkamers. Dus plek genoeg voor iedereen. Een vakantiehuis in Zeeland is voor het hele jaar door een heerlijke locatie. Zeeland heeft namelijk veel zonuren, dus de kans dat u hier een heerlijke strandwandeling kunt maken is vrij groot.

Ontdek onze accommodaties

Uitstapjes voor het hele gezin

Vanuit uw bungalow in Zeeland kunt u ook leuke uitstapjes maken. Als u de kinderen mee krijgt uit de (indoor)speeltuin, zullen ze het ook leuk vinden om een dagje naar een speelparadijs te gaan, zoals het familieparadijs Eede. Ook veel strandpaviljoens hebben speeltoestellen buiten staan. Het is ook leuk om met het hele gezin een interactieve parelroute te lopen. Vanuit uw vakantiehuisje in Zeeland bent u zo in het leuke mosselstadje Philippine of u rijdt naar de vestingstad Sluis. In Sluis zijn de winkels de hele week geopend. In België is Knokke-Heist een mooie badplaats en het historische Brugge is zeker ook een aanrader. Wilt u een sportieve activiteit ondernemen? Bezoek dan eens het klimbos in Westerschouwen of ga lekker paardrijden op het strand of door de duinen. Watersportmogelijkheden zijn er genoeg, dat kan ook bijna niet anders met zoveel water in de buurt van het vakantiehuis in Zeeland. Genoeg keus dus om er een heerlijk en afwisselend verblijf van te maken. En blijft u toch liever op het park? Dan mag een duik in het heerlijke zwembad niet ontbreken!

Ontdek de omgeving