Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Zeeland

Beach Resort Nieuwvliet-Bad is een gloednieuw vakantiepark in Zeeland op een schitterende locatie in Zeeuws-Vlaanderen, een heerlijke plek voor een vakantie. Hier kunt u dagelijks genieten van het strandgevoel, de comfortabele accommodaties en de prachtige omgeving. Het vakantiepark in Zeeland ligt op 500 meter van het strand en tevens gelijk aan het fraaie natuurgebied 'De Verdronken Zwarte Polder'. Rondom het bungalowpark in Zeeland zijn tal van mooie fiets- en wandelroutes en als u geen fiets bij zich heeft, dan kunt u die gewoon huren op het park. Maar er is nog meer te ontdekken in de omgeving van Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Mooie steden en gezellige badplaatsen, maar ook tal van indrukwekkende bezienswaardigheden in Zeeland én in België. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen in deze regio, net zoals voor de sportieve vakantieganger. Bij een verblijf in de luxe accommodaties op dit park kunt u dus werkelijk alle kanten op.

Voor kleine en grote reisgezelschappen

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te relaxen in de comfortabele vakantiewoningen op het bungalowpark in Zeeland. Bijvoorbeeld in de prachtige Beach lodges in het fraaie duinlandschap of in een luxe vrijstaande bungalow met een infrarood sauna. Er zijn verschillende typen accommodaties en allemaal zijn ze erg compleet ingericht en ze hebben allemaal gratis wifi. Daarnaast zijn sommige accommodaties geschikt voor mindervaliden of voor grotere reisgezelschappen. De riet-gedekte villa's zijn er bijvoorbeeld voor 10 of 16 personen. Vanaf het park staat u zo in het natuurgebied en op het schone brede strand en met een strandwandeling van een klein kwartiertje kunt u de drukte opzoeken bij de gezellige strandpaviljoens. Op het vakantiepark in Zeeland ervaart u overal het unieke strandgevoel, niet alleen door de ligging van Beach Resort Nieuwvliet-Bad, maar ook door de aankleding van het park.

Ontdek onze accommodaties

De afwisselende omgeving van de bungalowparken in Zeeland

Zeeland staat bekend om zijn mooie kustgebieden, maar ook om zijn gezellige vakantiesfeer. Vanuit uw vakantiehuis in Zeeland fietst u zo naar de leuke badplaatsen om deze gezelligheid te proeven. Als u toch gaat proeven, sla dan de verse vis niet over, ook dat is één van de specialiteiten van Zeeland. Maar behalve de kust, de vele zonuren en de bourgondische sfeer heeft Zeeland ook nog andere dingen te bieden. Zoals rust en ruimte, maar ook leuke bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld eens de vestingstad Hulst of ga mosselen eten in de mosselstad Philippine. Sluis is een gemoedelijk vestingstadje en hier zijn de winkels zeven dagen per week open. Voor de kinderen is Raceland Action in Breskens een leuke ervaring of het Toversluis Family Fun Parc. In België is er ook nog het SeaLife in Blankenberge, net voorbij het gezellige Knokke-Heist. En natuurlijk mag u ook de historische stad Brugge niet overslaan. Genoeg te doen en te ontdekken dus tijdens een verblijf op Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Ook op het sportieve vlak zijn er tal van mogelijkheden. Dat is één van de voordelen van de vakantieparken in Zeeland, de opties zijn zo uitgebreid dat u er graag nog een keer terugkomt.

Ontdek de omgeving