Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Weekendje weg Zeeland

Een weekendje weg in Zeeland is altijd een leuke break voor het hele jaar door. Zeeland kent zoveel zonuren per jaar dat de kans zeer groot is dat u ook nog eens aangenaam weer treft. Met de 650 kilometer kustlijn die Zeeland heeft, kunt u dus heerlijk uitwaaien aan het strand of lekker genieten en relaxen in het zonnetje. Het vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet Bad ligt in Zeeuws-Vlaanderen, hier heeft u nog veel meer mogelijkheden tijdens uw weekend weg in Zeeland. Het park ligt in een regio waar ontzettend veel te ontdekken en te doen valt. Natuurlijk ligt het vakantiepark ook vlakbij het strand, namelijk op slechts 500 meter. De fraaie duinenpartij die tussen het strand en het park ligt, nodigt uit voor een heerlijke wandeling. Ook het natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder ligt op loopafstand, waar u kunt genieten van de rust en ruimte in de fraaie natuur waar Zeeland zo om bekend staat. Wanneer u meer vertier zoekt of leuke bezienswaardigheden is een vakantie in Nieuwvliet-Bad ook een perfecte locatie. U heeft alles in de buurt wat een vakantie zo gezellig maakt.

Voorzien van alle gemakken tijdens een weekend weg in Zeeland

Tijdens een weekendje weg in Zeeland in dit heerlijke vakantiepark hoeft u het comfort van thuis niet te missen. De ruime en comfortabele accommodaties zorgen dat u zich al snel thuis voelt maar dan met als extra bonus dat heerlijke strandgevoel. Er zijn verschillende typen accommodaties, namelijk villa’s, lodges en bungalows. Alle vakantiehuizen hebben gratis wifi en zijn compleet ingericht, maar sommige hebben ook een eigen infrarood sauna voor de totale ontspanning. De luxe beach lodges liggen midden in het prachtige duingebied, dat is nog eens lekker wakker worden. Er zijn ook gelijkvloerse lodges en accommodaties die ingericht zijn voor mindervaliden, zo is iedereen in staat om een heerlijk weekendje weg in Zeeland te beleven. Zelfs als u met een grote groep bent van maximaal 16 personen kunt u terecht in de mooie riet gedekte familievilla’s. Fietsen kunt u huren op het park, dus die hoeft u niet speciaal zelf mee te nemen.

Ontdek de accommodaties

De omgeving ontdekken van het vakantiepark

Tijdens een weekend weg in Zeeland wilt u misschien ook leuke uitstapjes maken. Wat dat aangaat heeft u een zeer ruime keuze voor alle leeftijden. De kinderen zullen het klimbos in Westerschouwen of het speelparadijs Eede geweldig vinden en de sportievelingen willen misschien wel een rit te paard over het strand maken of een van de vele watersportmogelijkheden ontdekken. Winkelen kan zeven dagen per week in het gezellige vestingstadje Sluis en mosselen eten is echt een aanrader in het mosselstadje Philippine. In België kunt u naar de mondaine badplaats Knokke of bijvoorbeeld naar het historische Brugge. Veel plaatsen zijn gewoon op de fiets aan te rijden, maar met de auto bent u er natuurlijk helemaal snel. Schitterende wandel- en fietsroutes brengen u op de mooiste plekjes van deze regio. Het is ook leuk om met het hele gezin een interactieve parelroute te lopen. Genoeg te doen en te ontdekken dus rondom het vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet Bad. Zoveel dat u er graag nog een keer terugkomt.

Ontdek de omgeving